Pektín 30 g Wolfberry
Parametre produktu
Popis
Ako používať Pektín
Nenahraditeľný želírovací prostriedok pre cukrárske a pekárske výrobky, ktorý výborne zahusťuje a je neutrálnej chuti. Je užitočný pre mrazené dezerty, rôzna želé, pudingy apod. Pektíny hrajú významnú úlohu aj pri zaváraní. Pri výrobe džemov a marmelád. Na 2 kg ovocia potrebujete cca 30 g pektínu.
Charakteristika
Pektín je lineárny polysacharid kyseliny galakturónovej, jej esteru a jej vápenato-horečnatej soli, ktorý sa podieľa na stavbe niektorých rastlinných pletív. Je to nenahraditeľný želírovací prostriedok s neutrálnou chuťou, ktorý veľmi dobre zahusťuje. Amidovaný jablkový pektín je žltkastý prášok. Pektín je želírovací prostriedok (zahusťovadlo) - nie konzervant, takže nemá vplyv na trvanlivosť zaváranín. Umožňuje len želírovanie pri použití menšieho množstva cukru (pomer ovocia a cukru 2:1 až 3:1).
Nutričné hodnoty v 100 g: Energetická hodnota: 1104 kJ / 264 kcal; Tuky: 0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,5 g; Sacharidy: 35 g; z toho cukry: 20 g; Vláknina: 58 g; Bielkoviny: 0,05 g; Soľ: 0,04 g.
Alergény nie sú prítomné.
Skladovanie: Pektín má trvanlivosť dva roky, ale podľa výrobcu nemení svoje vlastnosti ani po dlhšej dobe, ak je správne skladovaný - teda hlavne v suchu. Ako zahusťovadlo totiž viaže vodu a vo vlhku by zhrudkovatel.
Skladujte v suchu pri teplote 5-25 ° C.
Krajina pôvodu: Česká republika
Prečo naureus.sk :
- Získajte doživotnú zľavu VIP Naureus Club viac tu....
- Skladom viac ako 20 000 produktov
- Bio a prírodná kozmetika.
- Produkty nie sú testované na zvieratách.
- U nás nájdete svetové značky v bio kozmetike.
- Dôkladne vyberáme sortiment.
- Produkty skladom odosielame v deň objednávky. (objednávka do 14:00 hod. cez pracovné dni).
- Produkty "do 3 dní" budú do troch dní na našom skade.
- Záleží nám na Vašej spokojnosti.
Hodnotenie zloženia
Zloženie
Amidovaný jablčný pektín 100%.
Hodnotenie produktu
Zatiaľ žiadne.



