MISO Hatcho sója 400 g Muso
Parametre produktu
Popis
Miso je fermentovaná vyzretá pasta zo sóje, ryže alebo obilia. Miso obsahuje rad minerálov, vitamínov.
- neobsahuje žiadne suroviny živočíšneho pôvodu (mäso, mlieko, med)
- nie je sladený cukrom, môže obsahovať prirodzene sa vyskytujúce cukry
Miso neodmysliteľne patrí k japonskej kuchyni, má charakteristickú sýtu chuť a tmavú farbu. K výrobe Hatch Miso Muso (miso zo sóje) sa používajú celé sójové bôby. Miso je vyrábané tradičným spôsobom, rovnako ako pred mnohými storočiami. Vybrané sójové bôby zaťažené kameňom fermentujú po dobu 3 rokov v cédrových sudcoch. Miso obsahuje rad minerálov, vitamínov. Vhodné pre vegánov a vegetariánov.
alergény
Lepok, Sója
skladovanie
Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 6 mesiacov.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 875 kJ / 208 kcal
Tuky: 6,6 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,9 g
Sacharidy: 11,1 g
z toho cukry: 0,6 g
Bielkoviny: 22,4 g
Soľ: 9,6 g
Návod na prípravu: Možno používať samostatne, ale slúži aj do polievok, omáčok, zálievok, nátierok, pri príprave cestovín, na dochutenie zeleniny, pre úpravu morských rias.
Krajina pôvodu: Japonsko
Obsahuje
lepok, sójaPrečo naureus.sk :
- Získajte cashback z každej objednávky
- Profesionálne pradenstvo
- Skladom viac ako 40 000 produktov
- Sme špecialisti na kozmetiku a výživové doplnky
- Extrémny výber produktov
- Dôkladne vyberáme sortiment pre vás.
- Produkty skladom odosielame v deň objednávky. (objednávka do 14:00 hod. cez pracovné dni).
- Produkty "do 2 dní" sú už objednané a budú do dvoch dní na našom skade.
- Záleží nám na Vašej spokojnosti.
Hodnotenie zloženia
Zloženie
zloženie
Celé Sójové bôby, voda, morská soľ, pražená jačmenná MÚKA, fermentačné činidlo (Aspergillus oryzae).
alergény
lepok, sója
Hodnotenie produktu
Zatiaľ žiadne.
Country Life

