MISO Hatcho sója 400 g Muso
Parametre produktu
Popis
Miso je fermentovaná vyzretá pasta zo sóje, ryže alebo obilia. Miso obsahuje rad minerálov, vitamínov.
- neobsahuje žiadne suroviny živočíšneho pôvodu (mäso, mlieko, med)
- nie je sladený cukrom, môže obsahovať prirodzene sa vyskytujúce cukry
Miso neodmysliteľne patrí k japonskej kuchyni, má charakteristickú sýtu chuť a tmavú farbu. K výrobe Hatch Miso Muso (miso zo sóje) sa používajú celé sójové bôby. Miso je vyrábané tradičným spôsobom, rovnako ako pred mnohými storočiami. Vybrané sójové bôby zaťažené kameňom fermentujú po dobu 3 rokov v cédrových sudcoch. Miso obsahuje rad minerálov, vitamínov. Vhodné pre vegánov a vegetariánov.
alergény
Lepok, Sója
skladovanie
Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 6 mesiacov.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 875 kJ / 208 kcal
Tuky: 6,6 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,9 g
Sacharidy: 11,1 g
z toho cukry: 0,6 g
Bielkoviny: 22,4 g
Soľ: 9,6 g
Návod na prípravu: Možno používať samostatne, ale slúži aj do polievok, omáčok, zálievok, nátierok, pri príprave cestovín, na dochutenie zeleniny, pre úpravu morských rias.
Krajina pôvodu: Japonsko
Obsahuje
lepok, sójaPrečo naureus.sk :
- Získajte cashback z každej objednávky
- Profesionálne pradenstvo
- Skladom viac ako 40 000 produktov
- Sme špecialisti na kozmetiku a výživové doplnky
- Extrémny výber produktov
- Dôkladne vyberáme sortiment pre vás.
- Produkty skladom odosielame v deň objednávky. (objednávka do 14:00 hod. cez pracovné dni).
- Produkty "do 2 dní" sú už objednané a budú do dvoch dní na našom skade.
- Záleží nám na Vašej spokojnosti.
Hodnotenie zloženia
Zloženie
zloženie
Celé Sójové bôby, voda, morská soľ, pražená jačmenná MÚKA, fermentačné činidlo (Aspergillus oryzae).
alergény
lepok, sója
Hodnotenie produktu
Zatiaľ žiadne.