Bezvaječné cestoviny Pohankovo-špaldové v biokvalite. Cestoviny sú vyrobené z kvalitnej špaldovej a pohánkovej múky. Špalda (druh pšenice) je prastará obilnina, ktorá nebola šľachtená, teda si zachovala veľké množstvo cenných látok. Špalda obsahuje najmä veľa horčíka a vitamínov skupiny B, vrátane vitamínu B17. Pohánka je vysoko nutrične a dieteticky hodnotná plodina. Je významným zdrojom vlákniny, minerálnych látok a vitamínov (najmä vitamínov radu B a vitamínu E).
Skladovanie: Skladujte v suchu pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 70%. Nevystavujte priamym slnečným lúčom.
Návod na prípravu: Cestoviny varíme v osolenej vode 9 min. Pridáme Ak trochu oleja, cestoviny ostanú kypré. Uvarené cestoviny scedíme.
Neobsahuje žiadne suroviny živočíšneho pôvodu (mäso, mlieko, med)
Nie je sladený cukrom, môže obsahovať prirodzene sa vyskytujúce cukry
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1 505 kJ / 355 kcal
Tuky: 2,55 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: 74,1 g
z toho cukry: 7,0 g
Bielkoviny: 9,8 g
Soľ: 0,1 g
Alergény: Lepok
Krajina pôvodu: Česká republika
Zloženie: Celozrnná špaldová múka * (90%), pohánková múka * (10%). Môže obsahovať stopy vajec. * produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Zatiaľ žiadne.